falke
De 'Achilles' is een medisch product en werkt zoals een achillespeesbandage, maar kan gerieflijk in elke platte sportschoen worden gedragen. De sok met geïntegreerde siliconennoppen, boven de schoenrand, masseert het weefsel aan de zijkant van de achillespees en bevordert een betere doorbloeding tijdens het sporten. Bij pijn aan de achillespees, zoals achillodynie, tendinopathie en paratendinopathie, helpt de sok in de latere fase van de revalidatie. Pijn wordt verlicht en de pees wordt stapsgewijs gezonder, elastischer en sterker. De geïntegreerde medische sportbandage in het sokweefsel werkt als een compressie en stabiliseert de enkel. De 'Achilles' vult de therapie van uw arts of fysiotherapeut optimaal aan en kan ook in het kader van excentrische training worden gebruikt. Een uitstekend ademend vermogen en optimale pasvorm ronden het medisch product perfect af.


Anatomisch aangepaste driedimensionale siliconenpiramiden masseren
het weefsel ter hoogte van de achillespezen en verminderen klachten.


De doorbloeding wordt gestimuleerd, de zuurstoftoevoer van het weefsel
wordt verbeterd en ontstekingsstoffen worden afgevoerd.
FALKE Achilles verbetert de doorbloeding.

+ De doorbloeding wordt gestimuleerd, de zuurstoftoevoer van het weefsel wordt verbeterd en ontstekingsstoffen worden afgevoerd.

+ Optimaal voetklimaat: De cellulosevezel lyocell neemt vocht snel op en wordt tegelijkertijd snel weer droog.

+ Geschikt voor veel verschillende sporten: Kan in elke sportschoen met normale schachthoogte worden gedragen, omdat de driedimensionale siliconen piramiden die in de sokken zitten boven de rand van de schoenen komen.

+ Innovatief masserend effect: Anatomisch aangepaste driedimensionale siliconenpiramiden masseren het weefsel ter hoogte van de achillespezen en verminderen klachten.