falke
Sensitive Diabetische Sokken voor Dames & Heren

Sokken voor diabetici voor dames en heren

Sokken voor diabetici uit onze Sensitive serie - onze sokken, fijne kousen & kniekousen overtuigen met de hoogste kwaliteit. Onze klassiekers zijn Sensitive London van soepel aanvoelend, gemakkelijk te onderhouden katoen - en Sensitive Berlin met temperatuurregulerende merinoswol aan de buitenkant en fijn katoen aan de binnenkant. Voor dames overtuigen de fijne zijden gladde kousen ook met drukvrije boordjes.De boordjes zijn zonder rubber afgewerkt en zorgen de hele dag door voor een comfortabel draaggevoel.  

Sokken voor diabetici

De hoogwaardige sokken en kousen voor dames en heren van FALKE overtuigen door hun drukvrije kwaliteit en zijn uitstekend geschikt voor de gevoelige voeten van diabetici. De afwerking van de diabetessokken garanderen een comfortabel draaggevoel zonder drukplekken aan de boorden.

Gevoelige voeten

Juist bij gevoelige voeten moet u ook speciale aandacht besteden aan uw sokken. De boordjes mogen niet met rubber zijn verwerkt, zodat u ongewenste effecten zoals insnijden kunt voorkomen. Problemen met de doorbloeding en drukplekken worden met onze sokken duidelijk vermeden - dit effect geldt vooral voor onze Sensitive-serie.  

Duurzaamheid & kwaliteit

Onze sokken zijn niet alleen optimaal voor de speciale eisen van diabetici - ze overtuigen ook door de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, en het gebruik van natuurlijke materialen die het hoogste draagcomfort bieden en uw voeten droog houden.