falke

KLAAR VOOR HET AVONTUUR ​




Ontdek FALKE Trekking ​



Met het juiste paar wandelsokken, dat aansluit bij je schoenen en de omgeving, blijven je voeten comfortabel, beschermd en blarenvrij tijdens je avontuur. Met ons uitgebreide assortiment wandelsokken bieden we de perfecte sok voor elke avonturier, of je nu door de stad wandelt, op pad bent in de natuur, of aan het hiken bent in hoogalpien terrein. 

FS24 ESS Trekking Socks TK2 

TK2 EXPLORE


Zomer of winter, deze alleskunner staat klaar voor de trails. Het hele jaar door, van dagwandelingen en kleine avonturen tot pelgrimstochten, houdt de TK2 Explore je voeten droog en blarenvrij, zodat je optimaal van het avontuur kunt genieten.

 



KIES DE JUISTE WANDELSOK VOOR JOUW AVONTUUR

Voorkom misstappen voel je zelfverzekerd op uitdagend terrein. Met de 'TK Stabilizing' geniet je van extra zekerheid tijdens jouw avonturen. 

Met de 'TK Compression Energy' houd je je voeten fris en energiek van begin tot eind. Verminder vermoeidheid en vergroot je kans op avontuur en uitstapjes buiten de gebaande paden. Neem pauzes wanneer je ze wilt, niet wanneer je ze nodig hebt.​

HOE KIES JE DE PERFECTE BASISLAAG VOOR JE VOLGENDE WANDELING?



Onze baselayers voor alle seizoenen zijn ontworpen als eerste kledinglaag om je droog en comfortabel te houden bij alle activiteiten, of het nu gaat om een ontspannen wandeling of een uitdagende hike. Hoogwaardige materiaalmengsels, van sneldrogend polyamide tot thermoregulerende, muizenvrije merinowol, zorgen voor de ideale temperatuurregeling tijdens je buitenactiviteiten.

 

Kies de baselayer die past bij de intensiteit van je avontuur en de klimaatomstandigheden ter plaatse, en bij de materiaalsamenstelling van je voorkeur.

WANDELKLEDING VOOR JE VOLGENDE AVONTUUR




High-tech materialen zorgen voor een constante en evenwichtige regulatie van je lichaamstemperatuur. Ons diverse assortiment functionele kleding is ontworpen voor warme, koude, zonnige en vochtige weersomstandigheden. Wat de omstandigheden op het parcours ook zijn, FALKE biedt de juiste uitrusting om je comfortabel te voelen. Ontdek producten die perfect passen bij jouw reis en individuele stijl. Een breed scala aan kleuren en ontwerpen benadrukt je persoonlijke uitstraling.