falke

BASE LAYER

De FALKE base layer is ontworpen als eerste laag voor uw sportactiviteiten.
Een perfecte mix van comfort en prestaties - dat is waar onze lijnen Maximum Warm, Warm en Wool-Tech, Wool-Tech-Light en Ultralight Cool voor staan. De combinatie van hoogwaardige materialen biedt optimale vocht- en temperatuurregulatie om u in elke situatie droog en comfortabel te houden.

Sneldrogende synthetische base layers

Natuurlijke Merino wol base layers

Maximum Warm voor ultiem comfort bij extreem koud weer.
Warm voor de perfecte mix van comfort en performance, onder alle omstandigheden.
Ultralight Cool voor atleten die zelfs in de kou warm lopen. Sterk absorberend, sneldrogend polyamide om je koel te houden.
Wool-Tech met geurvrije, zeer vochtabsorberende Merinowol om u droog en warm te houden tijdens uw activiteiten, zelfs in zeer koude weersomstandigheden.
Wool-Tech-Light met lichtgewicht en ademende Merinowol, perfect voor sporters die het graag licht houden in koude of warme weersomstandigheden.



Functioneel underwear

 

Naadloos functioneel underwear voor comfort tijdens activiteit. Polyamide zorgt ervoor dat vocht dat ontstaat wordt afgevoerd zodat je droog blijft en geen last hebt van schuren. De stretch-mix van polyamide-elastaan garandeert een optimale pasvorm en onbeperkte bewegingsvrijheid. 


 



 

Ultralight Cool

Het FALKE Ultralight Cool functioneel ondergoed voor mannen en vrouwen is ontworpen om je koel te houden bij warme buitentemperaturen. De ultralichte basislagen helpen je kerntemperatuur laag te houden, zodat je lichaam meer energie beschikbaar heeft tijdens je activiteit. Het verkoelende effect van de gerecyclede polyamide staat voor een optimaal vochttransport, zodat je koel, droog en comfortabel kunt sporten.

Hoogintensieve winteractiviteit


FALKE Base Layer Wool-Tech-Light met natuurlijke merinowol en Warm met een duurzame polyamidemix zijn geweldig voor winteractiviteiten met een hoge intensiteit omdat ze vocht effectief afvoeren en je droog en comfortabel houden in milde tot koude omstandigheden.


Natuurlijke Performance

Merinowol zorgt voor uitzonderlijk comfort in de buitenlucht. De hoge vochtabsorberende, geurwerende en ademende kwaliteiten van deze natuurlijke vezel maken hem perfect voor je winterse activiteiten. Ontdek onze series Wool-Tech en Wool-Tech-Light.


Comfort & Performance


Terwijl je actief bent of een pauze neemt, bieden FALKE Warm en Wool-Tech Base Layer een perfecte mix van comfort en prestaties, met duurzame en lichtgewicht materialen om je warm en droog te houden in milde tot zeer koude omstandigheden.  


Warm

Wool-Tech

Blijf warm


FALKE's Wool-Tech & Maximum Warm Base Layer bieden ultiem comfort in zeer koude omstandigheden. De dubbellaagse vocht- en temperatuurregulerende structuur houdt je droog en warm tijdens je winteractiviteit.