falke
De exclusieve 'FALKE for Liberty'-samenwerking brengt twee bedrijven met een rijke traditie en bij elkaar 250 jaar ervaring in de mode-industrie samen. De collectie combineert de vakkennis van FALKE op het gebied van de productie van kousen en panty's met de legendarische stoffenpatronen van LIBERTY.

De door LIBERTY ontworpen patronen worden met behulp van een speciaal drukproces op onze fijne kousen aangebracht. Elk paar wordt met de hand afgewerkt en is dus uniek. Hieruit komen kleine kunstwerken met een uitzonderlijke precisie en de mooiste kleuren voort.

We zijn erg trots op deze samenwerking, die heeft geresulteerd in een uitzonderlijke collectie fijne kousen, bestaande uit modieuze panty's en kniekousen.

FALKE x LIBERTY. Rhonda Panty
  • Modieuze fijne panty met exclusief all-over printmotief
  • Exclusieve capsulecollectie ontwikkeld uit de samenwerking FALKE x LIBERTY
  • Hoogwaardig verwerkt in een 3D-breiproces
  • 50 denier
  • Perfecte FALKE-pasvorm

LIBERTY.
Het iconische warenhuis werd in 1875 door Sir Arthur Lasenby Liberty opgericht en is nog altijd een van de betere adresjes in Londen. Het biedt de perfecte mix van traditioneel en modern. Tussen de typische Britse flair vind je zowel luxueuze designerstukken als unieke inrichtingselementen. Het warenhuis staat bekend om de typische 'liberty prints' met grafische en bloemenmotieven. Dit seizoen sieren ze niet alleen hun eigen FALKE-producten, ook klassiekers van Gucci zijn met bloemenprints uit het archief van Liberty London nieuw leven ingeblazen.