falke
Onze manier van leven is veranderd en daar horen nu ook maskers bij. Het FALKE Community Mask onderscheidt zich door een optimale pasvorm en het gebruik van hoogwaardige materialen. De sportieve, dynamische look geeft de drager een energieke uitstraling. Het wordt in de eigen productiefaciliteiten op het hoofdkantoor van FALKE in Schmallenberg, Dorfchemnitz (Saksen) en Leskovac (Servië) geproduceerd. Nieuw: Laat nu uw FALKE mond en neus-masker individueel personaliseren.  

Filtratie-efficiëntietest

FALKE mondkapjes zijn getest in een onafhankelijke studie:
  • Het ging om een test van 17 wasbare en niet-wasbare mondkapjes voor dagelijks gebruik van grote, voornamelijk Duitse, fabrikanten.
  • Onder laboratoriumomstandigheden doorstond meer dan 85% van de herbruikbare FALKE mondkapjes de filtratie-efficiëntietest.
  • Voor dagelijks gebruik bevelen de bij de studie betrokken wetenschappers mondkapjes met de hoogst toelaatbare luchtweerstand en de hoogste filtratie-efficiëntie als selectiecriterium aan.
  • FALKE mondkapjes zijn alleen bedoeld voor privégebruik: het is geen medisch product en geen beschermingsmiddel.

De volledige studie kunt u hier vinden (2020): https://doi.org/10.1089/jamp.2020.1635

Het sportief-dynamische Community Mask

Vind je "Perfecte Match"

Let op: Het FALKE mond- en neusmasker is alleen bedoeld voor privégebruik. Het is geen medisch product of een beschermingsmiddel. Het Community Mask is niet geschikt voor gebruik in de gezondheidszorg of verpleging, als bescherming op het werk of als ander type beschermingsmiddel tegen infecties of andere verontreinigende stoffen. Lees voor gebruik de aanvullende product- en gebruiksinformatie.

De gangbare hygiënevoorschriften, met name de actuele aanbevelingen van het Robert Koch Instituut (RKI, www.rki.de) en de Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung* (BZgA, www.infektionsschutz.de) moeten steeds worden nageleefd. Ook met een masker moet de aanbevolen veilige afstand van minimaal 1,50 m tot andere personen in acht genomen worden.

*Federaal Instituut voor gezondheidsvoorlichting

Draaginstructies

1. Was het masker op 95°C voor U het eerst draagt. Voor artikel 44802 moet het apart niet-geweven materiaal op dezelfde manier worden gewassen.

2. Voordat u het mond-neus masker aanbrengt, wast u uw handen grondig met zeep.

3. Plaats het niet-geweven materiaal tussen de 2-laags constructie van het masker (is alleen van toepassing op artikel 44802).

4. Raak bij het aandraaien het masker alleen de lussen aan. Plaats het bovenste deel van het masker op het midden van de brug van de neus.

5. Bevestig de lussen achter uw oren. Voor artikel 44801 past u bovendien de flexibele neusklem aan de vorm van uw gezicht aan.

6. Zorg ervoor dat de neus en mond bedekt zijn en plaats het masker onder de kin.

7. Het masker moet zo dicht mogelijk langs de randen passen om de penetratie van lucht te minimaliseren. Bij artikel 44801 gebruikt u de samenvoeging van het zijkoord om de pasvorm en de maat aan te passen.

8. Let tijdens het dragen op de juiste pasvorm van het masker.

9. Verander het masker wanneer het door de ademlucht wordt bevochtigd, anders kunnen extra ziektekiemen bezinken.

10. Raak indien mogelijk de buitenkant niet aan bij het dragen bij het verwijderen van het masker, omdat ziekteverwekkers hier te vinden zijn.

11. Verwijder daarom altijd het masker over de lussen achter de oren.

12. Ontneem het niet-geweven materiaal van het masker af (is alleen van toepassing op artikel 44802).

13. Na het verwijderen van het monden neus masker, wast u uw handen grondig met zeep.

14. Was het masker op 95°C. Voor artikel 44802 moet het vlies apart worden gewassen. Gebruik een waszak.