falke

FALKE Base Layer, ontworpen om de eerste laag van je winterwandeloutfit te zijn en je comfortabel, droog en warm te houden. Onze natuurlijke merinowol Wool-Tech lijn met zijn hoge vochtabsorberende, geurwerende en ademende kwaliteiten is perfect voor al je winterse activiteiten. De duurzame en lichte polyamidemix van onze Warm-collectie regelt de temperatuur tijdens je wandeltochten in milde tot koude omstandigheden. 

Natuurlijke Performance


Onze Wool-Tech lijn met zijn hoge vochtabsorberende en ademende kwaliteiten van merinowol is perfect om je droog en comfortabel te houden tijdens je trektochten. Wool-Tech is geschikt voor koude tot zeer koude omstandigheden en onze Wool-Tech_Light eeks is gemaakt voor avonturiers die het warm krijgen en kan gebruikt worden in milde tot koude omstandigheden. De geurwerende eigenschappen van merinowol zijn een groot voordeel bij meerdaagse trektochten. 

Comfort en Performance


Terwijl je actief bent of een pauze neemt, bieden FALKE Warm base layer een perfecte mix van comfort en performance, met een duurzame en lichtgewicht polyamidemix om je warm en droog te houden in milde tot koude omstandigheden.  

Onder nul


Blijf comfortabel bij extreme kou of tijdens kamperen in de sneeuw. FALKE's Maximum Warm and Wool-Tech Base Layer bieden ultiem comfort in extreem koude omstandigheden. De dubbellaagse vocht- en temperatuurregulerende structuur houdt je droog en warm tijdens je winterwandeling.


Performance ondergoed

Naadloos functioneel ondergoed voor comfort tijdens activiteit. De dubbellaagse structuur zorgt ervoor dat vocht tijdens het vormen wordt afgevoerd om droog te blijven en schuren te voorkomen. De uitgekiende mix van materialen garandeert een optimale pasvorm en onbeperkte bewegingsvrijheid.