falke
FALKE Base Layer, ontworpen als de eerste laag van je hardloopoutfit met een perfecte mix van comfort en performance.
Dankzij de hoogwaardige, functionele materialen en de tweelaagse constructie wordt vocht effectief afgevoerd, zodat je droog en comfortabel blijft tijdens je winterse runs. De naadloze onderlagen met ergonomische perfecte pasvorm bieden bewegingsvrijheid en voorkomen schuren.Hardlopen in de winter


Naadloos base-layers voor comfort tijdens de inspanning. De dubbellaagse structuur zorgt ervoor dat vocht tijdens het vormen wordt afgevoerd om droog te blijven en schuren te voorkomen.  De naadloze stretch biedt een optimale pasvorm en onbeperkte bewegingsvrijheid. 


Natuurlijke Performance


FALKE Wool-Tech & Wool-Tech-Light Base Layer bieden een perfecte mix van comfort en performance. De hoge vochtabsorberende, geurwerende en ademende kwaliteiten van de merinowol maken de basislaag perfect voor je winterse runs in koude tot zeer koude omstandigheden. 


Performance ondergoed

Naadloos functioneel ondergoed voor comfort tijdens activiteit. De dubbellaagse structuur zorgt ervoor dat vocht tijdens het vormen wordt afgevoerd om droog te blijven en schuren te voorkomen. De uitgekiende mix van materialen garandeert een optimale pasvorm en onbeperkte bewegingsvrijheid.