falke
FALKE Base Layer, ontworpen om je eerste laag te zijn voor elk type winteractiviteit. Een perfecte mix van comfort en performance, variërend van Maximum Warm voor extreem koude omstandigheden tot Warm en Cool voor mildere omstandigheden en hoge intensiteit activiteiten.  
De combinatie van topkwaliteit materialen biedt optimale vocht- en temperatuurregulatie, zodat je onder alle omstandigheden droog en comfortabel blijft. 

Sneldrogende synthetische base-layers

Natuurlijke Merino wol base-layers

Maximum Warm voor ultiem comfort bij extreem koud weer.
Warm voor de perfecte mix van comfort en performance, onder alle omstandigheden.
Cool voor atleten die zelfs in de kou warm lopen. Sterk absorberend, sneldrogend polyamide om je koel te houden.
Wool Tech met geurvrije, zeer vochtabsorberende Merinowol om u droog en warm te houden tijdens uw activiteiten, zelfs in zeer koude weersomstandigheden.
Wool Tech Light met lichtgewicht en ademende Merinowol, perfect voor sporters die het graag licht houden in koude of warme weersomstandigheden.Hoogintensieve winteractiviteit


FALKE Base Layer Wool-Tech Light met natuurlijke merinowol en Warm met een duurzame polyamidemix zijn geweldig voor winteractiviteiten met een hoge intensiteit omdat ze vocht effectief afvoeren en je droog en comfortabel houden in milde tot koude omstandigheden.


Natuurlijke Performance

Merinowol zorgt voor uitzonderlijk comfort in de buitenlucht. De hoge vochtabsorberende, geurwerende en ademende kwaliteiten van deze natuurlijke vezel maken hem perfect voor je winterse activiteiten. Ontdek onze series Wool-Tech en Wool-Tech Light.


Comfort & Performance


Terwijl je actief bent of een pauze neemt, bieden FALKE Warm en Wool-Tech baselayer een perfecte mix van comfort en prestaties, met duurzame en lichtgewicht materialen om je warm en droog te houden in milde tot zeer koude omstandigheden.  


Warm

Wool Tech

Blijf warm


FALKE's Wool Tech & Maximum Warm Base Layer bieden ultiem comfort in zeer koude omstandigheden. De dubbellaagse vocht- en temperatuurregulerende structuur houdt je droog en warm tijdens je winteractiviteit.

Functioneel ondergoed


Naadloos functioneel ondergoed voor comfort tijdens activiteit. Polyamide zorgt ervoor dat vocht dat ontstaat wordt afgevoerd zodat je droog blijft en geen last hebt van schuren. De stretch-mix van polyamide-elastaan garandeert een optimale pasvorm en onbeperkte bewegingsvrijheid.