falke

FALKE Daily Comfort Underwear

Luxury Cotton Stretch

KWALITEIT IS A STATE OF MIND
Het is een bewuste keuze om altijd de best mogelijke oplossing te zoeken, zowel in grote als kleine dingen. De keuze van het materiaal, de snit, de beslissing voor een bepaald soort naad - bij elke stap hadden we maar één doel: ondergoed maken dat u elke dag verwent.
Damestop
Egyptisch katoen
Heren T-Shirt
Egyptisch katoen
Dames Hipster
Egyptisch katoen
Heren Boxer
Egyptisch katoen
Kwaliteit

Onvoorwaardelijke kwaliteit is altijd al een kernwaarde van het merk FALKE geweest. Het spreekt dus voor zich dat bij de keuze van materialen alleen het beste in aanmerking komt. Handgeplukt Egyptisch katoen wordt gekenmerkt door bijzonder lange vezels. Deze zorgvuldig getwijnde vezels leveren bijzonder zacht en duurzaam katoengaren op. En tenslotte ondergoed dat uw huid streelt en waarvan u lang kunt genieten.
Pasvorm

Goed ondergoed voelt aan als een tweede huid: zacht, licht, haast onmerkbaar. Hoe dat kan? Door een perfecte pasvorm. Ons ondergoed is nauwsluitend zonder te knellen. De zachte boordjes en zomen vleien zich zacht om uw lichaam. Diepe halsuitsnijdingen laten het ondergoed onzichtbaar onder licht geopende blouses en overhemden verdwijnen.
Comfort

Puur genieten - geen belemmeringen. Platte, zachte naden en de keuze van het beste katoen maken het FALKE Daily Comfort ondergoed tot een kleine luxe voor elke dag.