falke

FALKE Daily Climate Control Underwear

Active Temperature Regulation

ONTWIKKELD VOOR HET WELZIJN VAN ASTRONAUTEN
Of het nu koud of warm is, in stresssituaties of op om te ontspannen - ons FALKE Daily Climate Control ondergoed garandeert altijd een aangenaam lichaamsklimaat. Daarvoor zorgt de innovatieve Outlast-technologievezel, die uw lichaamstemperatuur proactief reguleert. Het resultaat: puur welzijn!
Heren overhemd 
met korte mouwen en temperatuurregulerende Outlast-technologie
Dames T-Shirt
met korte mouwen en temperatuurregulerende Outlast-technologie
Heren Boxer
met korte mouwen en temperatuurregulerende Outlast-technologie
Dames Hipster
met korte mouwen en temperatuurregulerende Outlast-technologie
Outlast Technology

Bij oververhitting gaat het lichaam zweten om af te koelen. Als het zweet niet snel genoeg kan drogen, ontstaan er lelijke vlekken op de kleding en de huid gaat koud en vochtig aanvoelen.

Hier komt de Outlast-technologie van pas. Outlast is een Phase-Changing-Material dat oorspronkelijk voor de NASA is ontwikkeld. Thermomoleculen regelen proactief het lichaamsklimaat: als de huid oververhit raakt, absorbeert Outlast onmiddellijk overtollige warmte en slaat die op. Wanneer de huid afkoelt, wordt de warmte teruggegeven aan het lichaam.

De voortdurende warmtecompensatie voorkomt oververhitting van het lichaam. Zweetvorming kan tot 30% worden verminderd.
Pasvorm

De nauwsluitende pasvorm en platte naden voorkomen dat het hemd onder uw kleding te zien is. Het hemd is bijzonder diep uitgesneden, zodat het zelfs onder licht geopende blouses en hemden niet te zien is. Een langere achterkant zorgt ervoor dat hij de hele dag goed zit en niet verschuift.
Comfort

De mix van Egyptisch katoen en viscose-outlast voelt heerlijk zacht aan. Platte naden garanderen dat er niets schuurt, prikt of knelt.

Onder de oksels zorgt dubbellaags materiaal voor een bijzonder goede vochtabsorptie. Zo blijft de huid aangenaam droog en komen er geen zweetplekken op kleding.

Een combinatie van veiligheid, onzichtbare elegantie en welzijn de hele dag door.