falke


Retourneren - Stap voor stap


1. Goederen verpakken

Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u de ongedragen artikelen kosteloos naar ons terugsturen. Verpakt u de artikelen alstublieft goed en veilig in de originele verpakking of in een andere stevige doos. Een directe uitwisseling is niet mogelijk. Gelieve een nieuwe bestelling te plaatsen.

2. Een retouretiket aanvragen

Voor een gratis retourzending voert u in het onderstaande formulier uw ordernummer (bijv.: S10...) en het bijbehorende e-mailadres in en bevestigt u de invoer met de knop. U ontvangt dan een e-mail met het retouretiket. Voor retourzendingen vanuit Zwitserland, ga a.u.b. via de landsvlag hieronder. Neem voor retourzendingen uit Malta a.u.b. contact op met onze klantenservice.


Aanwijzing: Als u problemen heeft om het retourlabel aan te vragen, stuur dan een directe aanvraag via het DHL-portaal door hieronder op de vlag van uw land te klikken.

3. Retourzendingen versturen & terugbetaling ontvangen

U kunt de retourzending gratis afgeven in een filiaal, bij een pakketstation, in een pakketbrievenbus of bij de koerier. Nadat uw retourzending bij ons aangekomen en geboekt is, ontvangt u van ons een e-mail met informatie over creditering. Je krijgt het tegoedbedrag dan terugbetaald via de bij de bestelling gebruikte betaalmethode.

Als je een artikel wilt terugsturen, vul dan dit retourbiljet volledig in en volg daarbij de aanwijzingen onder 'Korte instructies voor de retourzending'. Als je een artikel wilt omruilen, bestel dan aansluitend je nieuwe gewenste artikelen op FALKE.com.

Voor vragen over retourzendingen of klachten kunt u altijd contact met onze klantendienst opnemen.