icon_perfect-travelling-plane ico_prozent

FALKE Belgium

In welke shop wilt u winkelen?

Shop
België
Shop
België
Bulgarije
China
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Engeland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
Italië
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Schweiz
Slovenië
Slowakije
Spanje
Tsjechië
VS
Zweden
Taal
Nederlands
Taal
Nederlands
Engels
Frans
Engels
Chinese
Engels
Engels
Engels
Duits
Duits
Engels
Engels
Engels
Frans
Engels
Engels
Engels
Engels
Italian
Engels
Engels
Engels
Frans
Engels
Engels
Nederlands
Engels
Duits
Engels
Engels
Engels
Russisch
Duits
Engels
Frans
Italian
Engels
Engels
Slowaaks
Spaans
Engels
Engels
Engels
Engels

Onze fashion-tip voor dames Onze fashion-tip voor dames Onze fashion-tip voor dames

Individualisering met uw monogram Individualisering met uw monogram Individualisering met uw monogram

Met veel passie en knowhow combineert FALKE ASS traditie en moderniteit. Met veel passie en knowhow combineert FALKE ASS traditie en moderniteit. Met veel passie en knowhow combineert FALKE ASS traditie en moderniteit.

Ontdek de grote collectie van FALKE Ontdek de grote collectie van FALKE Ontdek de grote collectie van FALKE

FALKE MENSWEAR is de officiële modeontwerper van TSG 1899 Hoffenheim. FALKE MENSWEAR is de officiële modeontwerper van TSG 1899 Hoffenheim. FALKE MENSWEAR is de officiële modeontwerper van TSG 1899 Hoffenheim.

FALKE heeft voor elke vrouw de juiste tint FALKE heeft voor elke vrouw de juiste tint FALKE heeft voor elke vrouw de juiste tint

Klaar voor het volgende avontuur? Klaar voor het volgende avontuur? Klaar voor het volgende avontuur?

For beautiful legs - Cellulite Control: De innovative met triple action systeem For beautiful legs - Cellulite Control: De innovative met triple action systeem For beautiful legs - Cellulite Control: De innovative met triple action systeem

FOCUS
Don't think about SOCKS
because we do
FOCUS
Don't think about SOCKS
because we do
FOCUS
Don't think about SOCKS
because we do

Feel the 24 Hour Energizing Effect. Feel the 24 Hour Energizing Effect. Feel the 24 Hour Energizing Effect.

Het perfecte item voor uw zwangerschap. Het perfecte item voor uw zwangerschap. Het perfecte item voor uw zwangerschap.

FALKE is wereldwijd de eerste kledingproducent die kousen produceert van deze hoogwaardige wol. De fijnheid en de warme eigenschappen van vigognewol geven het garen een uniek karakter. FALKE is wereldwijd de eerste kledingproducent die kousen produceert van deze hoogwaardige wol. De fijnheid en de warme eigenschappen van vigognewol geven het garen een uniek karakter. FALKE is wereldwijd de eerste kledingproducent die kousen produceert van deze hoogwaardige wol. De fijnheid en de warme eigenschappen van vigognewol geven het garen een uniek karakter.

Feel the 24/7 Cooling Effect Feel the 24/7 Cooling Effect Feel the 24/7 Cooling Effect

Sokken voor winnaars: voor alle sporten waarbij er snel van richting moet worden veranderd. Sokken voor winnaars: voor alle sporten waarbij er snel van richting moet worden veranderd. Sokken voor winnaars: voor alle sporten waarbij er snel van richting moet worden veranderd.

How healthy feels: FALKE Impulse Technology maakt het stimuleren van de fascia mogelijk met Running shirts, Running leggings en Running sokke. How healthy feels: FALKE Impulse Technology maakt het stimuleren van de fascia mogelijk met Running shirts, Running leggings en Running sokke. How healthy feels: FALKE Impulse Technology maakt het stimuleren van de fascia mogelijk met Running shirts, Running leggings en Running sokke.

Vitalize & energize: stijlvol en veerkrachtig, de hele dag door Vitalize & energize: stijlvol en veerkrachtig, de hele dag door Vitalize & energize: stijlvol en veerkrachtig, de hele dag door

FALKE Running Socks - Perfect afgestemd op je behoeften FALKE Running Socks - Perfect afgestemd op je behoeften FALKE Running Socks - Perfect afgestemd op je behoeften

Wij vervaardigen sokken en kousen met garens van een niet te evenaren kwaliteit. Onze artikelen passen perfect bij op maat gemaakte kleding en met de hand vervaardigde schoenen. Wij vervaardigen sokken en kousen met garens van een niet te evenaren kwaliteit. Onze artikelen passen perfect bij op maat gemaakte kleding en met de hand vervaardigde schoenen. Wij vervaardigen sokken en kousen met garens van een niet te evenaren kwaliteit. Onze artikelen passen perfect bij op maat gemaakte kleding en met de hand vervaardigde schoenen.

Met FALKE footprints in de hoofdstad van Duitsland. Met FALKE footprints in de hoofdstad van Duitsland. Met FALKE footprints in de hoofdstad van Duitsland.