falke

FALKE Women’s Legwear Spring/Summer 2021

FALKE Power of Nature

Recycling in plaats van weggooien, papier in plaats van plastic, organisch in plaats van conventioneel, verticaal in plaats van horizontaal - het idee van duurzaamheid is alomtegenwoordig om de door de mens veroorzaakte vervuiling van de natuur te stoppen. Daarom is de FALKE-collectie "Power of Nature" een eerbetoon aan Moeder Natuur, gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen die het lichaam flatteren. Naast het toegenomen gebruik van duurzame garens richt FALKE zich op natuurlijke tinten en patronen geïnspireerd door de natuur. De collectie wordt geleid door verschillende tinten groen, beige en bruin en wordt afgerond met opvallende tinten zoals zonnig geel, bessenrood en sneeuwwit.

 

FALKE Women Fine Legwear Highlights:

FALKE Danty Daisy:  De FALKE Danty Daisy Sock is met zijn zomerse geel de perfecte metgezel voor een romantische outfit. Madeliefjes zijn de inspiratie voor de sok, die wordt afgerond met een vrouwelijke randband.

FALKE Berry Trim: Een vrouwelijke kantlook doorbreekt het patroon van een moderne netstructuur en maakt de hele look van de FALKE Berry Trim losser. De stijl is geïnspireerd op wilde bessenstruiken en kan heel goed gecombineerd worden met puntpompen.

 

FALKE Ophelia: Het discrete allover-patroon van de FALKE Ophelia Tight, geïnspireerd op waterlelies, overtuigt met een hoogwaardige uitstraling dankzij het 3D-breiproces.FALKE Women Knit Legwear Highlights:

FALKE Plant Harmony: Het lichte Ajour-patroon, dat doet denken aan cactussen, gecombineerd met de moderne Kwartlengte geeft de FALKE Plant Harmony een sportieve elegantie.

 

FALKE Aesthetic Wave: De FALKE Aesthetik Wave in een coole sneakerlengte en met een casual golfpatroon is een sportieve blikvanger - de perfecte combinatie voor elke sportieve schoen.

 

FALKE Willowy: De speelse FALKE Willowy sok overtuigt met zijn asymmetrische opstelling van bloemenranken in vier delicate kleuren.