falke

FALKE Men’s Legwear Spring/Summer 2021

FALKE Power of Nature

 

Recycling in plaats van weggooien, papier in plaats van plastic, organisch in plaats van conventioneel, verticaal in plaats van horizontaal - het idee van duurzaamheid is alomtegenwoordig om de door de mens veroorzaakte vervuiling van de natuur te stoppen. Daarom is de FALKE-collectie "Power of Nature" een eerbetoon aan Moeder Natuur, gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen die het lichaam flatteren. Naast het toegenomen gebruik van duurzame garens richt FALKE zich op natuurlijke tinten en patronen geïnspireerd door de natuur. De collectie wordt geleid door verschillende tinten groen, beige en bruin en afgerond met opvallende tinten zoals zonnig geel, bessenrood en hemelsblauw.

 

FALKE Men’s Legwear Highlights:

FALKE Corolla Ink: De verscheidenheid aan kleuren in de natuur wordt weerspiegeld in de batik-look van FALKE Corolla Ink. Met de spannende groen-paarse tint en de moderne 360°-print is deze moderne stijl het zomerse hoogtepunt van de collectie.

 

FALKE Plant Soft: Het 3D-effect van FALKE Plant Soft is geïnspireerd op stekelige cactussen en kan dankzij de tonale kleurstelling op vele manieren worden gecombineerd.

 

FALKE Nature Force: De FALKE Nature Force geeft sportiviteit aan de collectie. De casual stijl wordt gekenmerkt door de anatomische pasvorm die typisch is voor FALKE en de gaasstructuur maakt het een sportieve metgezel in de zomer. 

 

FALKE Urban Jungle: De opzichtige kleuren van de FALKE Urban Jungle zorgen voor een exotische uitstraling, die vooral wordt benadrukt door de combinatie van strepen en grafische vormen - de blikvanger van elke smart outfit.

 

FALKE Pin Stripe: Dankzij zijn klassieke stijl is de FALKE Pin Stripe, met een moderne interpretatie van de krijtstreep-look, het perfecte accessoire voor een smoking of pak.

 

FALKE Sensitiv Extra-Weft: Stijl en functie worden gecombineerd in de FALKE Sensitive Extra-Weft, die met zijn geraffineerde ruitjespatroon elegantie brengt in elke zakelijke outfit. De drukvrije comfort tailleband geeft de stijl extra aangename lichtheid.

Downloads