falke

Copyright

Op de volgende pagina krijgt u toegang tot beeld- en mediamateriaal dat auteursrechtelijk beschermd is. De afbeeldingen mogen alleen voor redactionele doeleinden worden gebruikt met ©FALKE. Toute autre utilisation est interdite.

Recycling in plaats van weggooien, papier in plaats van plastic, organisch in plaats van conventioneel, verticaal in plaats van horizontaal - het idee van duurzaamheid is alomtegenwoordig om de door de mens veroorzaakte vervuiling van de natuur te stoppen. Daarom is de FALKE-collectie "Power of Nature" een eerbetoon aan Moeder Natuur, gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen die het lichaam flatteren. Naast het toegenomen gebruik van duurzame garens richt FALKE zich op natuurlijke tinten en patronen geïnspireerd door de natuur. De collectie wordt geleid door verschillende tinten groen, beige en bruin en wordt afgerond met opvallende tinten zoals zonnig geel, bessenrood en sneeuwwit.

Wilt u een persbericht schrijven over FALKE, bent u op zoek naar achtergrondinformatie of beeldmateriaal of hebt u concrete vragen over actuele ontwikkelingen?