FALKE ESS
Quote Icon

De essentie van goed design en ambachtelijke kunst ligt in het signaleren van problemen en het doelgericht oplossen ervan.

ONZE PIJLERS

WIJ HOUDEN ONZE BELOFTE


Als designers creëren wij artikelen en ervaringen die mensen bewust en onbewust raken. Dingen die inspelen op wensen en verlangens. Zo verbreden wij de horizon op het gebied van ondervindingen, werkelijkheid en schoonheid.

Wij van FALKE zijn trots op ons erfgoed van kwaliteit, oprechtheid en betrouwbaarheid. Op deze drie pijlers steunt ook ons FALKE ERGONOMIC SPORT SYSTEM.

KWALITEIT

Merinowol Thumbnail
Kasjmier
Zijde Thumbnail
Linnen Thumbnail
Polyamide Thumbnail

MERINOSWOL

Wol is een grondstof die bij ons een rijke traditie kent. Het materiaal schrijft geschiedenis, omdat het gebruikt wordt bij de productie van warme, aangename en tegelijkertijd duurzame kleding van FALKE. Wij gebruiken enkel de hoogwaardigste merinos. Van deze wolsoort maken wij rijkelijk gebruik voor ons productassortiment ondergoed, kousen en voor de eerste twee lage van onze lagensystemen. Een bijzonderheid is onze innovatieve samensmelting van Loro Piana merinoswol en een functioneel membraan. Ons steven bestaat erin om traditie over te hevelen naar de moderne tijd.

KASJMIIER

Het materiaal staat bekend om zijn heerlijk zachte touch. Het is daarom een van de meest begeerde vezels ter wereld. Maar kasjmier heeft nog meer te bieden. Bij kasjmier van gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit zijn de vezels heel duurzaam. Ze zijn warm en zelfs bestand tegen een beetje regen. Functionele eigenschappen uit de natuur.

ZIJDE

Zijde is al eeuwenlang een van de meest geliefde vezels voor luxe en everyday kleding. De natuurlijke vezel heeft van nature een warmte-isolerend vermogen en zorgt voor vochttransport naar buiten. Hierdoor is zijde een bijzondere verrijking voor ons assortiment. Onze kwaliteitseisen zijn een perfecte match voor uw verfijnde uitstraling en draaggevoel.

LINNEN

Linnen behoort tot de fijnste natuurlijke materialen ter wereld. Linnen is vormvast en daardoor is het een waardevol bestanddeel voor de vermenging met bijvoorbeeld zijde. Het materiaal wordt ook gebruikt voor de productie van actieve sportkleding.

POLYAMIDE

Polyamide is een kunstvezel die oorspronkelijk is bedacht om de eigenschappen en het draaggevoel van zijde na te bootsen en tegelijkertijd een verbeterde performance te bieden. Het materiaal reguleert de lichaamstemperatuur en transporteert vocht naar buiten. Als parel onder de kunstvezels is polyamide het belangrijkste bestanddeel voor onze Performance kleding.

FALKE Eerlijkheid Banner

OPRECHTHEID

Wij bezwijken niet aan de druk binnen de branche en accepteren noch gebrekkige productievoorwaarden, noch minderwaardige materialen. Wij van FALKE selecteren de grondstoffen voor onze kleding zorgvuldig, zodat we te allen tijde comfort en kwaliteit kunnen waarborgen.

Door het inslaan van deze nieuwe weg zijn wij in staat om de beste en innovatiefste materialen te selecteren als basis voor onze artikelen.

FALKE Betrouwbaarheid Banner

BETROUWBAARHEID

Een kwaliteit die voelbaar is en die elke medewerker bij ons nastreeft. In lijn met de hoge kwaliteitsstandaard wordt elke kous die onze productie-afdeling verlaat, gecontroleerd door tien paar handen. Dat is de betrouwbaarheid waar FALKE voor staat.

FALKE design signature Banner

FALKE DESIGN SIGNATURE

Een design signature reikt verder dan de belijning, het kleurenspel en de materialen - het is een allesomvattende ervaring die verhaalt over smaak en waardering, maar waarvoor taal en woorden tekort schieten. Het is een ervaring die beleefd moet worden.

FALKE design signature detailweergave

VAN TOP TOT TEEN

TIJDLOOS MODERN DESIGN

Detailweergave functioneel ondergoed

FUNCTIONEEL ONDERGOED

Het beste draagcomfort, de hoogwaardigste materialen en een optimale thermische functie.

Dames Heren
Detailweergave sportkleding

SPORTKLEDING

Veelzijdige designs van de beste kwaliteit

Dames Heren
Detailweergave sokken

SOKKEN

Maximaal betrouwbare functionaliteit

Dames Heren

SPORTEN

Detailweergave sporttype training
Detailweergave sporttype trekking
Detailweergave sporttype running
Detailweergave sporttype skiing
Detailweergave sporttype football
Detailweergave sporttype tennis
Detailweergave sporttype biking
Detailansicht Sportart Golf

Training

Voor een training zonder compromissen. Trainingskleding van FALKE zorgt voor een aangename compressie en een groter prestatievermogen.

TOON ALLE ARTIKELEN

TREKKING & WANDELEN

Met FALKE wandelsokken gaat u goed op pad. Functionele materialen en ergonomische paddings zorgen voor een optimale ondersteuning.

TOON ALLE ARTIKELEN

HARDLOPEN

Een ongekende loopprestatie - FALKE helpt bij het verbeteren van de loopstijl en het voorkomen van blessures.

TOON ALLE ARTIKELEN

SKIËN

De skikleding van FALKE zorgt voor een optimale warmte-isolatie en beschermt u tegen de typische drukplekken - voor onbelemmerd skiplezier op de piste.

TOON ALLE ARTIKELEN

VOETBAL

Het innovatieve design garandeert een maximale stabiliteit, het snel van richting kunnen veranderen en een optimale krachtoverbrenging.

TOON ALLE ARTIKELEN

Tennis

De tennisbaan is ons thuis - de beste steun in de schoenen, voor een maximale snelheid bij elke beweging.

TOON ALLE ARTIKELEN

FIETSEN

Dankzij de hoogwaardige materiaalmix zijn onze kousen ook perfect voor lange fietstochten.

TOON ALLE ARTIKELEN

GOLF

Voor een betere golf handicap is professionele golfkleding van FALKE een must.

TOON ALLE ARTIKELEN